Helt Hen i Haven

No Water Flowers i blomst

Hippeastrum No Water Flower-7Det er en lille måneds tid siden, jeg satte gang i et eksperiment med det nye fænomen i planteverdenen, No Water Flowers. Og sandelig om ikke løfterne fra gartneren holdt. Ridderstjernen, Hippeastrum, står nu i fuldt flor på spisebordet, og har hverken fået vådt eller tørt, siden det blev parkeret der. Ydermere må der være tale om en lav sort, for stænglerne har ikke strakt sig så meget, at hele molevitten er væltet, som jeg nok lidt havde forventet. NoWater Flowrs-10No Water Flowers er ridderstjerneløg, der er dækket af voks og forsynet med en metalbøjle, så de kan stå direkte og dekorativt på bordet uden yderligere foranstaltninger. Alt i alt bliver der tale om en god planteanmeldelse her fra 🙂Hippeastrum No Water Flower-8Smuk på sin egen voldsomme måde er ridderstjernen, der også går under navnet de fire verdenshjørner af indlysende årsager. Den er måske ligefrem mest kendt som Amaryllis, men det er dybest set forkert, efter at en botanikrevisor har været slægtsbogen igennem. Amaryllis er simpelthen officielt en anden planteslægt end Hippeastrum, der altså er ridderstjernens korrekte, botaniske navn, hvis man går op i den slags.

 

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

5 Replies to “No Water Flowers i blomst”

Hej
I min søgen på nettet, faldt jeg over din skønne blog – sikke en spændende blog du har! Jeg glæder mig til at følge den, og dine spændende projekter.

Havehilsner
Maria

Hej Maria
Tak for hilsen og søde ord. Velkommen til. Jeg håber, du vil hygge dig lige så meget med at læse bloggen, som jeg gør med at skrive den.
Julehilsner
Lotte

En sjov måde at pynte med Ridderstjerne, dog synes jeg at det er lidt synd at smide så dyre løg ud efter afblomstring (det går jeg ud fra man skal, eftersom der jo ikke er udviklet rødder og man derfor ikke kan lade den gro videre og samle næring til blomstring næste år). Jeg har 6-7 Ridderstjerner i forskellige farver jeg har erhvervet mig i årenes løb og de er utrolig nemme at passe og belønner mig hvert år med op til tre stængler med blomster og ofte med 6-8 blomster på hver stilk.

Det kan vi sagtens blive enige om. Men jeg syntes, det nye produkt skulle prøves af … og er faktisk blevet positivt overrasket 🙂

Selvfølgelig skal det prøves af 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved