Dagen i dag har budt på en ud-af-haven-oplevelse af de gode helt ovre i hovedstaden. Måske var det ligefrem årets julebord, der var dækket af atablestory.dk … Ideen med dagens stjernetræf var at vise, hvor sprængfyldt med energi den gode gamle julestjerne er, når den bliver brugt på nye måder.Som for eksempel som tallerkenpynt kronet med en spøjs Tillandsia.I det hele taget skal man ikke være bange for at klippe stjernerne af planterne og bruge dem til dekorationer. Det var et af dagens budskaber. Dyb stilken i 60 grader varmt vand, når den er klippet af, for at stoppe strømmen af mælkesaft - så går det fint.Julestjernens mexicanske oprindelse vævede sig som en julerød tråd gennem ideerne fra Floradania og Eckmann Studio, der stod for arrangementet. Kaktus og sukkulenter viste sig pludselig at klæde julestjernerne super godt. Det har jeg i hvert fald aldrig tænkt på.
Det mexicanske tema gik igen i skålen med lækkerier. Sejt og dekorativt - men vigtigt at have styr på motorikken...
One Reply to “Stjernevrimmel på årets julebord”
…. så må man sør’me håbe, at hele skålen med tallerkenpynten bliver fjernet, inden der kommer mad på bordet, og at eventuelle allergikere får besked på ikke at røre ved julestjernerne! De er nemlig giftige i den forstand, at nogle allergikere bliver syge af at røre ved dem.
Men smukke er de. jeg holder især af de hvide, men det er blevet for besværligt med dem, eftersom jeg er en af dem, som ikke kan tåle dem.
Glædelig næsten tredie advent
Jytte
http://www.danishknitdesign.com