Helt Hen i Haven

Kom sjovt og sikkert i gang med sommerblomster

Tænk at man kan være så glad på sådan en grå, klam og kold novemberdag. Men det kan man, når man omsider får lov at holde sin nye bog, Sommerblomster - Fra frø til fryd i hånden. Nåja - også holde lidt om den. Lidt baby er sådan en ny bog altså 🙂

Sommerblomster - Fra frø til fryd

Derfor bliver det ikke mange ord her fra i dag. Blot dette. Yaaaiiii bogen er blevet til virkelighed. Bogen om, hvordan man kommer godt og sikkert i gang med sommerblomster. Og det uanset om man drømmer om at fylde bede og krukker med hjemmedyrkede lækkerier eller om at dyrke blomster til labre buketter.
Bogen er fyldt med gartnertricks om såning, prikling, knibning og alt det hyggelige arbejde, der skal til for at komme sikkert fra frø til fryd. Der er inspiration til, hvordan sommerblomsterne kan anvendes i haven, og der er afsnit om skærehave, frøsamling, tørrede blomster og meget mere. Tjeklister og et væld af billeder giver overblik og guider dig gennem processerne, så du kommer godt og sikkert i gang med sommerblomster.
Tusind tak til alle jer, der kom med ideer, stillede jeres haver til rådighed eller hjalp med korrekturlæsning og meget mere. Og til Sabine Brandt Studio, der fik tekst og billeder til at gå op i en højere enhed, og Narayana Press, der fik det hele til at hænge sammen. Tusind, tusind tak. Uden jer alle sammen var det aldrig gået.

Bogen kan bestilles hos boghandlere over hele landet, i netboghandlen som Saxo, Arnold Busck og Bogreolen og selvfølgelig også direkte hos Forlaget Linnea.

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

6 Replies to “Kom sjovt og sikkert i gang med sommerblomster”

Karen Engsig-Karup november 4, 2019,  18:01

Tillykke med Barnet, Lotte! Jeg beundrer din energi, både med hensyn til have, bøger, blomster, byggeplaner, hvad har vi… Hvordan får du nogensinde tid og overskud til at gå på arbejde??? 😉
Kærlig hilsen
Karen

Tusind tak Karen. Heldigvis væver alle mine gøremål sig så fint ind i hinanden, og jeg er så heldig, at mit arbejde er en del af helheden 🙂
Kærlig hilsen Lotte

Tillykke med bogen!! Den er smuk – og jeg er sikker på, at indholdet er fantastisk inspirerende og lærerigt – og den er sat på ønskesedlen.

Tillykke med bogen! Allerede når man ser forsiden, bliver man fristet. Alle disse smukke farver luner på en grå novemberdag.

Hilsen Elna

Stort tillykke med bogen.
Det må være så stort at opleve og så hele to gange.

Stort hurra råbbbbbbb
Charlotte

Tusind tak Charlotte
Det er virkelig en fantastisk fornemmelse omsider at stå med “barnet”.
KH Lotte

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved