Helt Hen i Haven

Vind billetter til CPH Garden

Nu er der kun tre uger til Danmarks første, fedeste, flotteste og festligste flowershow, CPH Garden, slår dørene op til fem dages havefest i Valbyparken i København.  Hvor bliver det spændende at opleve en haveudstilling efter engelsk forbillede på dansk grund med inspirerende showhaver, boder med alt godt til haven og en lind strøm af foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen i haveglædens tegn. Ih, hvor jeg glæder mig.

Haveselskabet, der står bag det fantastiske initiativ, vil gerne give to VIP billetter til åbningsdagen den 21. juni (og en fin kunstplakat) til en af helthenihaven.dk's læsere.

For at deltage i konkurrencen om billetterne, skal du følge helthenihaven.dk Hvis du ikke allerede gør det, kan du heldigvis nå det endnu. Skriv din e-mail i "Følg med på e-mail" feltet i sidepanelet til højre på bloggen, så går det helt af sig selv.

Du deltager i konkurrencen ved at kommentere dette indlæg med en tilkendegivelse af, hvilken af bloggens 21 kategorier, du helst vil læse om. Er det fx havebuketter og krukker, havens dyr eller måske køkkenhave og planteformering? De 21 kategorier fremgår af sidepanelet under rubrikken "Her kan du læse om". Vælg en eller flere kategorier, ganske som du lyster.

Der trækkes lod blandt de følgere, der har lagt en kommentar, når der er præcist 14 dage til CPH Garden åbner. Det vil sige den 7. juni 2017 kl. 14. Vinderen får direkte besked i et svar til sin kommentar, så hold øje med bloggen.

Læs mere om CPH Garden her.

Og husk også, at det er læserne, der afgør, hvem der skal modtage CPH Garden Award i fem kategorier. Der kan stemmes på de nominerede her.

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

29 Replies to “Vind billetter til CPH Garden”

Ugens yndlingsplante er min favorit – et hyggeligt og oplysende lille indlæg, som er det første jeg læser blandt alle de super inspirerende indlæg på din haveglade blog 😊☀️

Hej Gitte
Du er den heldige vinder af to VIP billetter til CPH Garden. Send din adresse til post@lottebjarke.dk så kommer de susende med posten direkte fra Haveselskabet, der er den glade giver. Håber, vi ses.
KH Lotte

Anne Sofie Laursen maj 31, 2017,  06:00

Puh den er svær. Jeg læser jo det meste du skriver. Jeg er haveejer på 2. sæson og finde derfor stor inspiration og hjælp i din blog. Yndlingsemnerne må dog være køkkenhave, stauder, løgplanter, planteformering og ugens yndlingsplante.

Jeg læser med glæde alle indlæg. Jeg interesserer mig for køkkenhave,krydderurter,drivhus,stauder krukker og løgplanter

Jeg læser alle indlæg, men interesserer mig nok mest for blomsterløg, stauder og krukker.

Jeg er forholdvis ny følger , men følger alle indlæg med stor fornøjelse – det er dagens lille rare pause med en kop kaffe . Lige nu er drivhuset og urtehave den største interesse , men alle indlæg om blomsterløg , krukker og stauder var ligeledes meget inspirerende . Tak for god info .

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved