Helt Hen i Haven

Vind billetter til CPH Garden

Nu er der kun tre uger til Danmarks første, fedeste, flotteste og festligste flowershow, CPH Garden, slår dørene op til fem dages havefest i Valbyparken i København.  Hvor bliver det spændende at opleve en haveudstilling efter engelsk forbillede på dansk grund med inspirerende showhaver, boder med alt godt til haven og en lind strøm af foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen i haveglædens tegn. Ih, hvor jeg glæder mig.

Haveselskabet, der står bag det fantastiske initiativ, vil gerne give to VIP billetter til åbningsdagen den 21. juni (og en fin kunstplakat) til en af helthenihaven.dk's læsere.

For at deltage i konkurrencen om billetterne, skal du følge helthenihaven.dk Hvis du ikke allerede gør det, kan du heldigvis nå det endnu. Skriv din e-mail i "Følg med på e-mail" feltet i sidepanelet til højre på bloggen, så går det helt af sig selv.

Du deltager i konkurrencen ved at kommentere dette indlæg med en tilkendegivelse af, hvilken af bloggens 21 kategorier, du helst vil læse om. Er det fx havebuketter og krukker, havens dyr eller måske køkkenhave og planteformering? De 21 kategorier fremgår af sidepanelet under rubrikken "Her kan du læse om". Vælg en eller flere kategorier, ganske som du lyster.

Der trækkes lod blandt de følgere, der har lagt en kommentar, når der er præcist 14 dage til CPH Garden åbner. Det vil sige den 7. juni 2017 kl. 14. Vinderen får direkte besked i et svar til sin kommentar, så hold øje med bloggen.

Læs mere om CPH Garden her.

Og husk også, at det er læserne, der afgør, hvem der skal modtage CPH Garden Award i fem kategorier. Der kan stemmes på de nominerede her.

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

29 Replies to “Vind billetter til CPH Garden”

Karen Engsig-Karup maj 30, 2017,  14:27

Mine yndlingsemner er blomsterløg, drivhuset, frugt og bær, køkkenhave, sommerblomster, stauder, stueplanter samt træer og buske. Men jeg synes såmænd også, at det er sjovt at læse om alle de andre emner 🙂

Det vil være så fantastisk at vinde billet til denne event😊💐
Så jeg lægger en kommentar og håber🍀

kirsten møller maj 30, 2017,  15:04

det er svært at vælge jeg må nok sige krukker løg og stauder glæder mig hver dag til dine indlæg,

Jeg tilslutter mig også drivhus, frugt og bær samt græsmarken til mine får, vi fik også en fyrre-/ granplantage i købet, jeg har selv gravet en pæn sø på marken, ejendommen er en gammel planteskole, hvor planterne fik lov til at vokse videre, da den blev solgt, det giver spændende muligheder for andre planter, min grønlandske kvan indtager større og større områder, men også fårene er glade for den, prydblomster er konens område.

Helle Machholdt maj 30, 2017,  16:14

Det ville da være skønt at vinde billetterne 🙂 Jeg synes alle kategorier er interessante, men drivhus og krukker følger jeg med stor interesse.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved