Helt Hen i Haven

Krise på bloggen

Kære alle

Der sker underlige ting på helthenihaven.com her til morgen. Det officielle temabillede har taget magten over mit billede, og  menustrukturen er kastet op i luften. Alle forsøg på at bringe orden i tingene bliver ignoreret. Heldigvis ser det ikke ud til, at jeg er alene med problemet, så forhåbentlig kommer der en løsning snart. Er der mon andre WordPress brugere med samme oplevelse?

KH Lotte

Havebuket juli 2-6

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

5 Replies to “Krise på bloggen”

Buketten ser da ud til at klare turbulensen!!!!!! ;o)

Sommerlig hilsen
Finn

Hej
Mit tema er heldigvis ikke ramt….. Mon det er den helt nye opdatering af WordPress, som kom i går? Jeg opdagede at min blog, står til at opdatere automatisk! Det overvejer jeg da nøje, om det bør ændres for at slippe for lignende problemer. Måske der er hjælp, at hente på den officielle facebookgruppe (https://www.facebook.com/groups/wordpressfan/).

Mvh Karina Kobæk, Tusindfryden.net

Hej Karina
Tak for hjælpen. Nu har jeg skiftet temaet ud, så jeg trods alt har lidt magt over tingene igen 🙂
Mvh Lotte

Hvor ser det nye tema også dejligt og frisk ud :). WordPress er helt nyt for mig, så til giver også mange udfordringer. Har nok ikke været så bevist om, at de fleste haveblogger bruger blogspot, da jeg valgte wordpress. Ville så gerne have en blogroller lige som alle blogspotbrugerne, men det har jeg ikke fundet en løsning på endnu. Kunne bare godt lide, at Google ikke havde rettigheder til alt det jeg lage op, ligesom de har når man vælger en blogspot.
Mvh Karina

Hej Karina
Jeg er alt andet end et teknisk geni og dermed voldsomt udfordret, når der sker uventede ting på bloggen. Derfor har jeg vægret mig for at skifte temaet ud, men tvunget af omstændighederne, har jeg så prøvet det. Det gik forbløffende nemt, og bortset fra det, der var ødelagt i det gamle tema, fulgte det hele med over. Og jeg er faktisk ret glad for et nye tema 🙂
Jeg valgte WordPress, fordi jeg kun havde hørt om det og har siden erfaret, at det giver fordele, når det gælder spam belastningen af siden.
At det så er komplet umuligt at finde ud af at lave en blogroll er en anden sag. Jeg har prøvet og prøvet. Heller ikke de små fikse thumbnails, som blogspotterne har, kan jeg få til at virke. Det bliver noget stort, dumt noget 🙂
Men men – man bliver jo heldigvis hele tiden klogere.
Mvh Lotte

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved