Helt Hen i Haven

Kamuflage til brønddækslet

August1605-20Flere steder i haven ligger der nogle dumme brønddæksler. Midt i plænen, inde i staudebedet og andre uhensigtsmæssige steder. Men de skal jo være der, så det er nødvendigt at gøre en dyd af nødvendigheden. Og hvad er mere nærliggende, end at bruge brønddækslerne som plateau for små krukkegrupper?Hydrangea paniculata-15Den smukke havehortensia, Hydrangea paniculata, råbte så højt af mig i havecentret, at jeg simpelthen var nødt til at tage den med hjem. Jeg synes, det er en fantastisk busk og har før forsøgt at plante den i haven, men det der med sandjorden er vist ikke lige sagen. Jeg håber, det går bedre i en krukke.

Rosa Infinity Evergreen-21Ved siden af er det den nye minirose, Rosa Infinity Evergreen, der er forædlet af den danske rosenforædler, Rosa Eskelund fra Roes Forever.

Rosa Infinity Evergreen-22En virkelig betagende rose, der skifter farve fra lyserød i den nyudsprungne blomst til limegrøn, når blomsten modnes.Rosa Infinity Evergreen-23Det er faktisk anden gang i år, jeg planter Infinity Evergreen i en krukke. Første gang var sidst i marts. Roserne blomstrede længe i drivhuset og blev så klippet tilbage. Nu er de lige ved at komme i gang med endnu en runde blomster, og planterne har vokset sig store og fyldige.

Nyeste blog indlæg

Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Forsøg med spagnumfri så- og priklejord


Nyt spejlbassin omringet af frytler


Det er næsten for vådt til at være sandt


Planter med frostvæske i årerne


Årets haveprojekter står nærmest i kø i forårsvejret


Arkiver

One Reply to “Kamuflage til brønddækslet”

Sjovt nok har jeg lige taget den samme beslutning som dig. Min h. paniculata er år efter år sygnet hen i min sandjord, så forleden gravede jeg den op og forkælede den med noget ordentlig jord i en krukke. Den hænger noget med næbet, men jeg håber det bedste.

Glædelig august
Jytte
http://www.danishknitdesign

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne

Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven

Forsøg med spagnumfri så- og priklejord

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved