Helt Hen i Haven

Giveaway på helthenihaven.com

Allium sativum-233Det er ved at være et stykke tid siden, jeg satte hvidløg i køkkenhaven. De er faktisk allerede spiret ligesom de vinterstikløg, der blev sat samtidig. Men nu må jeg til det igen. Nelson Garden har nemlig været så sød at sende mig en prøve med to af firmaets mange hvidløgssorter plus en planteskovl i Dorthe Kvists design. Den er velegnet til urban gardening står der, men jeg har tjekket, at den også er fuldt funktionsdygtig her uden for bygrænsen.

Allium sativum-230Men ikke nok med det. Nelson Garden synes også, at en af helthenihaven.com's læsere skal have sådan et sæt. Derfor kan jeg nu udskrive en lille konkurrence. Alt, hvad du skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar til dette indlæg her på bloggen, hvor du fortæller, hvad du vil bruge dine hjemmedyrkede hvidløg til, og derefter dele den på Facebook. Mine vil først og fremmest blive brugt til at producere store mængder pesto sammen med basilikum fra drivhuset - og så selvfølgelig til at skræmme vampyrer væk med. Hvidløgene skal snart i jorden, så der bliver trukket lod på næste lørdag den 5. december.

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

24 Replies to “Giveaway på helthenihaven.com”

Hvad jeg vil bruge hvidløg til? tja, stort set alt. Dog ikke til risengrød :-).
Jeg er opvokset (årgang 1952) i en familie, hvor man spiste alm. løg til ALT, – stegt, ristet, rå. Det gør jeg stadig, men har nu udviddet med hvidløg. Det kendte man ikke i min barndom.
Hvidløg i hvad som helst, simreretter, sammenkogt, pizzaen, salaten, skal der steges noget i ovn, så ryger der et fed eller 2 – delt selvfølgelig – hvidløg stegt i egen skal er mums.
Og så gør det jo ikke noget, at hvidløg er rigtig, rigtig sundt.

Hej Lotte.
Tak for en dejlig blog. Jeg ville spørge min dejlige kæreste om at tilberede noget lækkert lam m.hvidløg. Det er han nemlig stjernegod til og jeg elsker lam.
mange hilsner
Tine

Hvidløg i alle afskygninger. Jeg er vild med det.

Pesto og til mine helt specielle karbonader (persille, hvidløg, gulerødder og feta i rigelige mængder hakket fint. Æltes derefter sammen med det hakkede svinekød. Formes derefter og steges).

Hej Pia Merete
Du er blevet udtrukket som vinder af hvidløgssættet. Hvis du skriver din adresse enten her eller på post@lottebjarke.dk, kommer det sustende med posten.
Mvh Lotte

Marianne Mortensen november 30, 2015,  17:11

Jeg har sat hvidløg i haven for ca 1 måned siden – øko fra Kimergården på Møn. Da jeg bruger hvidløg til næsten alt, kan jeg sagtens bruge flere. Har også haft slangehvidløg nogle år.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved