Helt Hen i Haven

Giveaway på helthenihaven.com

Allium sativum-233Det er ved at være et stykke tid siden, jeg satte hvidløg i køkkenhaven. De er faktisk allerede spiret ligesom de vinterstikløg, der blev sat samtidig. Men nu må jeg til det igen. Nelson Garden har nemlig været så sød at sende mig en prøve med to af firmaets mange hvidløgssorter plus en planteskovl i Dorthe Kvists design. Den er velegnet til urban gardening står der, men jeg har tjekket, at den også er fuldt funktionsdygtig her uden for bygrænsen.

Allium sativum-230Men ikke nok med det. Nelson Garden synes også, at en af helthenihaven.com's læsere skal have sådan et sæt. Derfor kan jeg nu udskrive en lille konkurrence. Alt, hvad du skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar til dette indlæg her på bloggen, hvor du fortæller, hvad du vil bruge dine hjemmedyrkede hvidløg til, og derefter dele den på Facebook. Mine vil først og fremmest blive brugt til at producere store mængder pesto sammen med basilikum fra drivhuset - og så selvfølgelig til at skræmme vampyrer væk med. Hvidløgene skal snart i jorden, så der bliver trukket lod på næste lørdag den 5. december.

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

24 Replies to “Giveaway på helthenihaven.com”

Ih, det kan jeg godt tænke mig at prøve, hvidløg bruger jeg til så mange ting, wokretter, pastasaucer, carryretter osv. og til pesto, som jeg spiser meget af om sommeren. Jeg sylter også mine hvidløg i to udgaver en med carry og en med basilikum. Uhm jeg bliver sulten ved tanken om alt det gode man kan bruge hvidløg til 😀

Jeg vil bruge hjemmedyrkede hvidløg til at spække en lammekølle fra et lam opfostret hos en kollega. Dertil tzatziki med hvidløg. Der skal også laves hvidløgsolie til pizza. Og så en fri landkylling i en gryde med hele hvidløgsfed og citronbåde fra vores citrontræ

Jeg vil vildt gerne lave min hvidløgsretter med hjemmedyrkede hvidløg

jeg vil blandt andet lave pesto og forskellige urtesalte

Jeg vil i første omgang blive rigtig glad, hvis jeg vinder, for jeg har aldrig fået gang i hvidløgsdyrkning, og det vil jeg gerne. Jeg kommer stort set hvidløg i alle de retter, jeg kan komme afsted med det. Men som du, Lotte, vil jeg klart glæde mig til de mange lækre sommerpestoer til næste år ?

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved