Helt Hen i Haven

Drivhus med hyggezone

Et spørgsmål, der gik igen, da vi havde åben have i weekenden, var, hvorfor der er to forskellige belægninger i det nybyggede drivhus. Det skyldes ikke, at vi løb tør for hverken gulvbrædder eller fliser 🙂 De to forskellige belægninger skal simpelthen skabe rum i rummet. Bagerst en hyggezone med trægulv, forrest et arbejdsrum - et planteværksted - med flisegulv, der er nemt at feje, for der kommer helt sikkert jord på gulvet. Drivhuset er nemlig ikke kun til pynt.

Indretningen af sådan et nyt drivhus er jo en proces, der ikke sådan lige løber til ende på et par dage. Heldigvis. Men ved hjælp af store planter i krukker og drivhusinventar fra det gamle drivhus, er der allerede skabt fornemmelsen af to rum adskilt af en grøn væg, sådan som jeg havde forestillet mig. Et par stabler af gamle løgkasser fungerer i hvert fald indtil videre som planteborde. Men der er store planer...

I planteværkstedet giver det hjemmesnedkererede arbejdsbord plads til både såning, potning, stikning, og hvad der ellers skal til, når der skal nusses om planterne - og samtidig er der god plads til opbevaring af alle nødvendighederne.

Det tog ikke mange dage efter indflytningen, før det nye drivhus var blevet præcist det yndlingssted, jeg havde drømt om - og der er allerede blevet indtaget mange kopper kaffe under det nye glastag 🙂

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

9 Replies to “Drivhus med hyggezone”

Det er vel nok helt vidunderligt, og hvis vejret hos dig er som her, så er det afgjort det rigtige sted at befinde sig i dag, med en god kop kaffe og et par stearinlys (det er nok ikke nødvendigt at tænde op i brændeovnen hi hi)

Hej Sussi
Tusind tak og du har helt ret. Der skal godt med stearinlys til, i hvert fald når man spiser morgenmad i det nye drivhus 🙂 Men hyggeligt var det 🙂
Mvh Lotte

Det er virkeligt et fint drivhus. Tillykke med det 🙂

Tusind tak Morten. Jeg er også bare super glad 🙂
Mvh Lotte

han er dygtig ham drengen du er gift med 🙂

det var mig der skrev det 🙂

Tak mig 🙂
Du må komme forbi og se det en dag.
KH lotte

Tak for at vi måtte se jeres have og “Driver hus”. Det eneste minus er at nu vil gartnerinden have en kopi her i vores have.

Hej Jens
Selv tak og tak for besøget. Og undskyld de nye udfordringer, det har forårsaget. Men jeg har fuld forståelse for ønsket.
Mvh Lotte

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved