Helt Hen i Haven

Det er næsten for vådt til at være sandt

Det er meget sjældent, det ligefrem svupper, når man går rundt i haven her. Sandjorden dræner sædvanligvis vandet lynhurtigt væk. Men i dag er det næsten for vådt til at være sandt. Det svupper lystigt.

Regnen kommer ovenpå nogle iskolde dage og især nætter. Men heldigvis har de første krukkeplanter klaret skærene, så påskestemningen på terrassen er nogenlunde intakt. Altså bortset lige fra regnvejret.

Der er ellers en hel masse, jeg skal. Ikke mindst kribler det i mig efter at få gjort skærehaven klar til årets sæson. Foreløbig er det kun blevet til at få ryddet op efter sidste år og få fyldt et par dynger kompost på. Nu skal de fordeles, og jeg skal have bedplanen klar. I de to forreste bede er der plantet skærehavestauder og, som det fremgår, lagt tulipanløg, så sæsonen kan komme tidligt i gang.

Lige nu er jeg vældig glad for mit plantebord med indlagt varme og hæve-sænke minidrivhus. Der står de første skærehaveplanter og hygger sig, mens de venter på bedre tider. Det er tre uger siden, jeg ikke kunne vente længere med at så, og faktisk er de første små planter allerede priklet. De kan godt bruge lidt mere lys og varme, men forholdene er i hvert tilfælde bedre end inde i vindueskarmen.

Hvis du drømmer om en skærehave, vil jeg gerne reklamere lidt for min bog, Skærehaven trin for trin. Det vil sige, det kan jeg ikke rigtig, for den er udsolgt fra forlaget. Men du kan alligevel blive skærehaveklar, for bogen er netop udkommet som e-bog. Den kan lånes på biblioteket via eReolen eller købes der, hvor du køber e-bøger for eksempel hos Bog&Ide, Saxo og Plusbog.
Rigtig god fornøjelse 🙂

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

4 Replies to “Det er næsten for vådt til at være sandt”

Hej Lotte
Tak for din forårshilsen i tekst og dejlige, forventningsfulde fotos fra din have.
Jeg skriver, fordi jeg er temmelig ked af, at din bog “Skærehaven trin for trin” er udsolgt. Jeg nåede ikke at købe den førend det var for sent. Trods det at jeg har den som e-bog, savner jeg at have den som fysisk bog! Og jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste med det behov.
Jeg vil rigtigt gerne købe den. Vil det være muligt at du tager initiativ til en liste, hvorpå man kan skrive sig op til forudbestilling og køb af en bog fra et nyt oplag?
Bedste forårshilsnen, Lene

Hej Lene
Der er nok ingen, der er mere ked af, at bogen er udsolgt, end jeg. Desværre er det en dyr omgang at få den genoptrykt, så jeg skal bruge rigtig mange forudbestillinger for at det kan lade sig gøre. Et oplag er nødt til at have en vis størrelse, hvis ikke den enkelte bog skal blive alt for dyr. Det er derfor, jeg i stedet har forsøgt mig med e-bogen.
Tak for din kommentar.
Med mange hilsner
Lotte

Hej Lotte
Mange tak for dit dejlige nyhedsbrev.
Vil bare lige gøre opmærksom på at jeg modtager det 2
gange med et minuts mellemrum 😉
Måske er det ikke helt dobbelt så godt 2.gang man læser det 🙂
Med håb om snarligt tørvejr og rigtigt forår.
Mvh Tina

Hej Tina
Tak for tilbagemelding. I forbindelse med flytning af bloggen har der været mildt sagt kæmpe problemer med overhovedet at få nyhedsbrevet ud. Forhåbentlig er det en enlig svale med dobbeltkongfekten, men du må meget gerne give lyd, hvis det sker igen.
Mvh Lotte

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved