Helt Hen i Haven

Velkommen til det Herrens haveår 2019

Traditionen tro vil jeg byde det nye og lovende haveår velkommen med et blomsterfyrværkeri fra året, der gik. Det blev på mange måder et atypisk haveår med mange dejlige oplevelser men også en del udfordringer. En langstrakt vinter og de tørreste sommermåneder i mands minde står stadig lysende klart i erindringen. Nu begynder det hele heldigvis forfra, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang og få jord under neglene. Der er flere nye projekter på tegnebrættet, hvor det indledende arbejde snart kan iværksættes. Renovering af indgangspartiet med dertil hørende behov for træfældning for eksempel. Og et nyt og jomfrueligt bed til sommerblomster, hvor den gamle pil gik ud. Ihh det bliver godt, og ihh hvor jeg glæder mig.
Tak for i år til alle, der kiggede med. I ønskes et bragende godt nytår og et fantastisk, blomstrende (og forhåbentlig knapt så tørt) nyt haveår.
Kærlig hilsen Lotte

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

8 Replies to “Velkommen til det Herrens haveår 2019”

Rigtig godt nytår og tak for dine mange indlæg i det gamle år, de er til meget stor inspiration og jeg glæder mig til at følge dig i haven.

Kære Jette
Tusind tak – det glæder mig. Dejligt at der venter et nyt og jomfrueligt haveår forude 🙂
Mange hilsner Lotte

Tak i lige måde, Lotte.
Og tak for de mange kloge og inspirerende indlæg.
Godt nytår.

Tusind tak Lisbeth – nu kan vi snart komme rigtig i gang igen. Det bliver så godt. KH Lotte

Også godt nytår til dig. Fantastiske blomsterbilleder du viser. Tak også herfra for dine mange indlæg på bloggen og på IG. Jeg er så glad for din havebog, en dejlig bog med flotte billeder.
Nytårshilsen fra Lis

Kære Lis
Tusind tak for de søde ord. Det glæder mig så meget, at du synes om bogen.
KH Lotte

Du må også have et godt nytår!
Tak for alle dine mange indlæg, jeg har læst de fleste, og du har givet mig stor inspiration til at komme videre i mit eget haveliv. Selvom jeg har haft have i mange år, har jeg nydt at læse din bog og ikke mindst betragte alle dens smukke billeder.

Hilsen Elna

Kære Elna
Selv tak. Det er så dejligt, at du og andre følger med og har glæde af mine skriverier. Og det gør mig selvfølgelig meget glad, at du også har glæde af min bog.
KH Lotte

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved