Helt Hen i Haven

Små mobile forårshaver flytter ud og ind

Mon ikke vi er mange, der ryster opgivende på hovedet over vejrguderne i øjeblikket. Nu må vi ligefrem fejre indførelsen af sommertid med at glæde os over, at der ikke er helt så lave minusgrader i vejrudsigten, som der har været... Men jeg har altså ikke tænkt mig at lade mig kyse, og jeg kan ikke vente længere med at få gang i forårskrukkerne for alvor, så nu har jeg tilplantet nogle af de fine vintage jernkasser fra B-Green som små mobile forårshaver, der kan flyttes ud og ind alt efter, hvor galt det står til med vejret, og lige derhen, hvor der er brug for forårsstemning.Den lysegule forårshave får foreløbig lov at hygge i drivhuset, for jeg er lidt øm over årets første akelejer, Aquilegia 'Spring Magic', der ikke ligner nogle, der vil have godt af et froststrejf. Men hvor er de bare fine og perfekt påskefarvede.Den blå og lilla mobile forårshave er lige blevet plantet til, så den får meget mere at byde på, når små blå russisk skilla, Scilla sibirica, og hornviol, Viola cornuta, i forskellige nuancer af blå og lilla også springer ud.Betagende allerede er opret kobjælde, Pulsatilla vulgaris, med sine fine blomster og pelsede udseende. Den mobile forårshave har skabt lidt forårsstemning på terrassen i dag, men kommer på overnatning i drivhuset, så jeg ikke risikerer noget.

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

4 Replies to “Små mobile forårshaver flytter ud og ind”

SÅ smukt 🙂 🙂 og flot sammensat. Den gule ‘have’ hvad er de hvide blomster ved siden af de gule primulaer? Og hvilken en er den hvide i potten foran, ikke kugleprimulaen?
Jeg har været i haven og luge i dag, skønt 🙂
God aften, Trine

Hej Trine
Tusind tak 🙂 De hvide blomster er i begge tilfælde allemand-stenbræk, Saxifraga x arendsii, der almindeligvis sælges som en stenbedsplante, men som også er super sød som forårskrukkeplante. Go’ påske.
Mange hilsner
Lotte

Hey Lotte,
Kan du ikke lokkes til og tage lidt flere billeder af den mobile forårs have ? Kan du huske prisen på kassen? Ku ik finde priser på B Green. Vh Joy

Hej Joy
Jeg skal nok snuppe lidt flere billeder hen ad vejen. Jeg kan ikke huske, hvad kasserne koster. Du er nok nødt til at finde frem til B-Greens forhandlere for at få den at vide. B-Green er en grossistvirksomhed, der sælger til havecentre og blomsterbutikker over hele landet men ikke direkte til os haveejere.
Go’ påske til dig.
Mange hilsner Lotte

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved