Helt Hen i Haven

Nyt drivhus på vej 2.0

drivhusbyggeri-5Haven og indkørslen er forvandlet om ikke til en krigszone, så i hvert fald til en byggeplads. Bilerne har ikke en chance for at komme i carporten, der har ændret status til både drivhus- og planteværksted. Det store drivhusprojekt, der blev sat i søen sidst i september, er nemlig gået ind i sin næste fase efter lang tids planlægning, drømme og beregninger.drivhusbyggeri-8Faktisk er hele indkørslen fyldt med byggematerialer, og den her står og rumler for at blande cement til støbning af den nye drivhusgrund.faar-34Selv de kommunale landskabsplejefår på den anden side af vejen har opdaget, at der er noget usædvanligt i gære og er rykket frem i første parket for at kunne følge med i projektet.drivhusbyggeri-6Og det er skam også helt vildt spændende det, der foregår. Der er gravet ud til grunden, og støbingen er gået i gang. Nøøøj hvor jeg glæder mig. Jeg skal bare lige have regnet ud, hvad jeg gør med det blå bed. Det kommer alt for tæt på det nye drivhus, der bliver rykket lidt frem (og bliver lidt større :-)) end det gamle.drivhusbyggeri-7Foreløbig gælder det pladderarbejdet, der jo skal klares, mens det ikke er frostvejr, men der er skam også skaffet træ til huse, så drivhusbyggeren kan komme i gang med tilvirkningen af drivhusets profiler.

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

2 Replies to “Nyt drivhus på vej 2.0”

Det ser spændende ud. Og jeg ved, at det er et stort arbejde, for vi har lige sat en drivtunnel op. Jeg tror det er et godt valg at bygge selv af træ. Undervejs blev vi enige om, at vi lidt har fortrudt, at vi ikke selv byggede fra grunden af – det ville have været sjovere, og måske ikke mere besværligt end at samle.

Hvor stort bliver det?

Hej Karna
Det er et stort men fantastisk projekt 😊 Søren har lyst til at prøve at lave det hele selv, så der er ingen grænser for udfoldelsesmulighederne ud over grundarealet, der bliver ca 18. Kvadratmeter.
Mvh Lotte

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved