Helt Hen i Haven

Grøn advent med julestjerner

adventsdekoration-16-15Hold da op... På søndag er det første søndag i advent, og julen nærmer sig. Når jeg kigger op i trækronerne, er det svært at forstå. De glødende høstfarver holder dejligt længe i år. Men en adventsdekoration skal der da til. I år bliver den sådan lidt skovbundsagtig i grønne nuancer med et svirp af julestjernelime og -ferskenfarvet...adventsdekoration-16-13Minijulestjernerne er blevet plantet om i små lerpotter, så de dels passer til den rustikke helhed, dels er nemme at løfte ud af dekorationen og sætte i en skål vand, når de trænger. De står på en stanniol cirkel, så de ikke hærger det fine spækbræt.adventsdekoration-16-16De sjove, græslignende Tillandisia er super smarte til dekorationen. De ligner græs, der passer i skovbundstemaet, og så er de lige til at lægge ind i helheden uden yderligere anstalter. Tillansia suger væde og næring fra luften, så de skal ikke plantes men bare have et pust vandsky fra en forstøverflaske i ny og næ.

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

8 Replies to “Grøn advent med julestjerner”

Smuk adventsdekoration med friske blomster og kogler 🙂

Tak for det Lisbeth – og ja, jeg vil gerne have din fine blog med på min blogliste, men jeg er lige i øjeblikket lidt udfordret på blandt andet det punkt. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at opdatere den længere 🙁 Men hjælpen burde være på vej.
Mvh Lotte

P.S. kunne du tænke dig at lægge mig i din linkliste?

P.S. kunne du tænke dig at lægge mig i din linkliste?

SÅ smuk julestemning.tak.

Sikken en smuk dekoration. Hvordan gør du med husløgene? Har købt nogle små med jord, men uden potte. Kan jeg evt bare vaske jorden væk, så der kun er løg og rødder tilbage

Hej Helle
Det er ikke husløg med Echeveria, der er i dekorationen. Jeg har fået dem uden rødder og lægger dem kortvarigt i lidt vand i et fad, når de begynder at se runkne ud. Men der går nu længe imellem. Jeg har faktisk et par stykker fra sidste år, som jeg lagde i en potte efter jul, og der er de pænt vokset videre. Hvis det er Echeveria, du også har, tror jeg ikke det er b´noget problem at fjerne jorden og det meste af rødderne – og jeg ville nu heller ikke være bange for at prøve det samme med husløg, der jo nærmest kan leve på en sten.
Mvh Lotte
Mvh Lotte

Tusinde tak for dit svar. Tror det er husløg, jeg har, men efter dit gode svar, prøver jeg med dem. Rigtig god jul

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved