Helt Hen i Haven

En drøm gik i opfyldelse i Verdens mindste boghandel

Der er åbnet en ny boghandel, der ikke ligner nogen anden boghandel, lige midt i København. Verdens mindste boghandel sammensætter et mix af skønne, smukke, spændende, sælsomme og sjældne bøger til bogelskere og læseheste. Og mine havebøger, de er også på hylderne.

Verdens mindste boghandel

Kald det bare reklame, men jeg er simpelthen nødt til at fortælle historien om Verdens mindste boghandel, som jeg har haft fornøjelsen at besøge under weekendens juletur til hovedstaden. For Verdens mindste boghandel har simpelthen fået en gammel drøm, der ellers var arkivet i skuffen med drømme, der aldrig bliver til virkelighed, til at gå i opfyldelse. Sikke en dejlig ud-af-haven-oplevelse.

Da jeg for halvandet år siden udgav min havebog 'Slip haveglæden løs - fryd, facts og fiduser' gik jeg i det skjulte og glædede mig til den dag, hvor jeg kunne se min bog - mit hjertebarn - på hylden hos boghandlerne. Desværre var det en forfængelig drøm, og det gælder desværre stadig nu, hvor min nye bog 'Sommerblomster - Fra frø til fryd' lige er udkommet. Bøgerne sælger pænt hos boghandlere over hele landet, men kun når der kommer kunder ind og spørger efter dem. Bøgerne er jo udgivet på et såkaldt mikroforlag, og som sådan er det svært at konkurrere om hyldemetrene i butikkerne med de store forlag. Heldigvis er mine bøger nemme at få hjem, for de ligger på boghandlernes centrallager, hvor alle bøger bestilles hjem fra.

Men derfor var det en ustyrlig stor glæde at træde ind af døren i Verdens mindste boghandel. Der stod de jo, begge mine bøger, lige midt i det hele. Det var nærmest som at få en julegave i utide, og drømmen er omgående blevet flyttet over i den anden og meget sjovere skuffe 🙂
Verdens mindste boghandel er skabt af forfatter Karen Schultz, der selv har udgivet en stribe bøger på et mikroforlag og har oplevet præcist den samme følelse. Hun råder over lokaler på den ualmindeligt centrale adresse Skindergade 15 midt i København og har simpelthen kastet sig ud i projekt boghandel med speciale i de bøger, man ikke ser på hylderne allevegne. Respekt, siger jeg bare. Der er ovenikøbet hyggeligt, og man føler sig bare velkommen.
Læs mere om boghandlen på hjemmesiden www.verdensmindsteboghandel.dk For dem, der ikke lige kommer forbi København, er der også en webshop på vej på adressen.

Jeg fik fluks klaret en stak julegaver i butikken, men har selvfølgelig tavshedspligt i forhold til, hvad der er i dem.
Men jeg vil da lige med endnu en omgang utilsløret reklame nævne, at mine to havebøger begge er gode julegaveideer til havefolk. 'Slip haveglæden løs - Fryd, facts og fiduser' er en generel havebog, der afmystificerer det at have have og giver inspiration og gode gartnerråd til at komme i gang og komme videre. Krukkebilledet herover kommer fra bogens afsnit om at dyrke planter i krukker året rundt.
'Sommerblomster - Fra frø til fryd' handler helt specifikt om alle de sommerblomster, man selv kan dyrke fra frø til mange formål rundt om i haven, og guider læseren hele vejen igennem processen. Smugkig i begge bøger på www.forlagetlinnea.dk

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved