Helt Hen i Haven

På gæstevisit i haven

Rosa Pastella-29Der er stille i haven nu, og det er sjældent, jeg når helt ud i hjørnerne, for i hverdagen er det jo urimeligt mørkt, når der endelig er tid til at komme ud. Man kan næsten føle sig som en gæst, når det endelig lykkes, for lige nu er haven især fuglenes og egernets domæne. Men der er nu stadig masser at glæde sig over derude. Som nu den her tapre rose, Rosa 'Pastella', der foreløbig har ignoreret både sne og frost og står der og lyser op i ensom majestæt.Salix-29Piletræet får færre blade dag for dag, men hvor har de gule blade lyst op længe i år. Jorden under træet ligner efterhånden et hjemmelavet ryatæppe fra min barndom i gule, grønne og brune farver.Malus-29De gule æbler på det gamle æbletræ i hjørnet af køkkenhaven hænger stadig tilbage på grenene trods Gorm og Co. De har tilpasset sig årstiden og hænger der, som om de var julepynt. Det ser så fint ud.Fuglemad-29Så længe de altså får lov at hænge, for solsorten er ligeglad med, at æblerne ikke smager  særligt godt. Den guffer dem lystigt i sig og er under mistanke for at arbejde aktivt for at få dem til at falde ned, så de er lettere at gå til, når man er en knapt så akrobatisk fugl.

Nyeste blog indlæg

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne


Blomsterkaos i skærehaven


Ny bil udløser nyt bed og planterokade


Selvsået kongelys og fennikel fuldender staudeskrænten


Tørketålende røllike er perfekt til den nye staudeskrænt


Gult og gråt og plantenyt til forårskrukkerne


Grænseoverskridende tulipanhøst skærehaven


Arkiver

2 Replies to “På gæstevisit i haven”

En af fordelene ved at blive gammel og være pensionist er, at man kan være hjemme i alle de lyse timer og nyde sin have : – ) I dag har jeg været ude i næsten to timer at rydde op, plante krukker til og julepynte lidt – og minsandten om ikke Verbena bonariensis stadig blomstrer på terrassen, mens kålhovedhortensiaen midt imellem de til grønt falmede blomster også stadigt lyser med rigtigt blå af slagsen. Og så er der for resten også staidig blomster, som springer ud i Matucana ærteblomsten, lidt forpjuskede, men de er der ….

jeg besøger regelmæssigt din blog, som jeg synes er meget interessant og inspirerende.
Tak for det og
med ønsket om en glædelig jul
Jytte
http://www.danishknitdesign.com

Kære Jytte
Det er skønt at komme ud og få lidt jord under neglene på denne årstid, og i dag er der oven i købet et par solstrejf at komme efter 🙂
Tak for din hilsen og mange ønsker om en dejlig jul her fra haven.
Lotte

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LB Text & Ide

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Katalogtekster
  • Hjemmesidetekster
  • Havebøger
  • Affiliate marketing
  • Influencer

Lotte Bjarke

Sondrupvej 42 · 8350 Hundslund

+45 21487530 · post@lottebjarke.dk

Efterårsplanter i blide nuancer til krukkerne

Blomsterkaos i skærehaven

Ny bil udløser nyt bed og planterokade

Lotte Bjarke © Copyright 2023. All Rights Reserved